Heeft u bijvoorbeeld..

… altijd al Latijn of Grieks willen leren?

… vroeger gymnasium gedaan en wilt u weer eens Homerus of Ovidius oppakken?

… altijd al eens het Nieuwe Testament in zijn oorspronkelijke taal willen lezen?

Dan bent u bij Creatieve Klassieken aan het juiste adres!

WIE?

drs. Roos Bannenberg

In 2011 ben ik cum laude afgestudeerd in de klassieke talen. Inmiddels ben ik eerstegraads bevoegd docent met zes jaar onderwijservaring op een middelbare school, waarna ik mijn eigen bedrijfje heb opgezet onder de naam “Creatieve Klassieken”.

WAT?

Activerende en effectieve lessen Latijn en/of Oudgrieks, privé of in kleine groepjes, toegespitst op uw wensen en niveau. Of u nou een volledige beginner bent en kennis wilt maken met de klassieken, een actief lezer bent en graag onder begeleiding bepaalde klassieke teksten wilt lezen in oorspronkelijk vorm, of als u ooit in een verleden het gymnasium heeft afgerond en de klassieken weer eens wilt oppakken: iedereen is welkom!

WAAR?

In mijn huis in de Merenwijk, Leiden, heb ik een speciaal daarvoor ingerichte leskamer. Lesgeven op 1,5 meter afstand en volgens coronarichtlijnen is daar mogelijk. Mocht het vanwege de (corona)maatregelen niet mogelijk zijn om de lessen hier te houden, of vindt u het prettiger om op afstand les te krijgen, dan kan dat uiteraard ook. Ik maak dan gebruik van Zoom of Jitsi Meet. 

WAAROM?

Omdat ik een passie heb voor de klassieke talen en voor het wonder van taal in het algemeen, en die graag wil delen met geïnteresseerden!

TARIEVEN

Ik reken €45 per uur voor individuele lessen. Voor les in kleine groepjes of voor leesgroepjes zijn de kosten per persoon uiteraard lager.

CONTACT

Mail mij gerust, of laat hieronder een bericht achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Mail: info@creatieveklassieken.nl

Mocht u geen (snelle) reactie krijgen via dit contactformulier, dan kan het zijn dat het formulier niet goed werkt en dan is het veiliger om een mailtje te sturen.