Creatieve Klassieken is de naam waaronder ik, Roos Bannenberg, (bij)lessen Grieks en Latijn verzorg voor zowel leerlingen als volwassenen uit Leiden en omgeving.

Creatieve Klassieken biedt onder andere:

  • (Privé)les voor volwassenen die graag Latijn of Grieks willen leren of ophalen van vroeger;
  • Individuele bijles Latijn / Grieks voor middelbare scholieren van alle leerjaren;

OVER MIJ 

  • Mijn naam is Roos Bannenberg en ik woon in Leiden;
  • Ik ben eerstegraads bevoegd docent Grieks, Latijn en KCV;
  • Ik heb zes jaar ervaring met lesgeven als docent op school in klas 1 t/m 6, inclusief eindexamenklassen zowel Latijn als Grieks met goede resultaten;
  • Ik ben jong, enthousiast en heb een passie voor taal! Ik werk graag met vernieuwende, activerende werkvormen.

WAAR?

In mijn huis in de Merenwijk, Leiden, heb ik een speciaal daarvoor ingerichte bijleskamer. Lesgeven op 1,5 meter afstand en volgens coronarichtlijnen is daar mogelijk. Mocht het vanwege de (corona)maatregelen niet mogelijk zijn om de lessen hier te houden, of vindt u het prettiger om op afstand les te krijgen, dan kan dat uiteraard ook. Ik maak dan gebruik van Zoom of Jitsi Meet. In overleg kunnen de lessen echter ook bij u thuis of op een andere locatie plaatsvinden.

CONTACT

Mail mij gerust, of laat hieronder een bericht achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op!

Mail: info@creatieveklassieken.nl

KvK-nummer: 69155852