Kun je wel wat hulp gebruiken bij Latijn of Grieks op school, wil je extra begeleiding bij de voorbereiding op je eindexamen, of vind je het prettig om in de bovenbouw je huiswerkteksten te vertalen onder begeleiding van een bevoegd docent?

Dan ben je bij Creatieve Klassieken aan het goede adres!

WIE?

drs. Roos Bannenberg

In 2011 ben ik cum laude afgestudeerd in de klassieke talen. Inmiddels ben ik eerstegraads bevoegd docent en heb ik zes jaar onderwijservaring op een middelbare school in klas 1 t/m 6, inclusief eindexamenklassen zowel Latijn als Grieks met goede resultaten. Nu heb ik mijn eigen bedrijfje opgezet onder de naam Creatieve Klassieken. 

WAT?

Activerende en effectieve bijlessen Latijn en/of Grieks, privé of in kleine groepjes, toegespitst op jouw wensen en niveau. Ik ben bekend met verschillende lesmethodes; in het bijzonder Disco, Pallas en Lingua Latina per se Illustrata, en ik ontwikkel veel eigen oefenmateriaal. 

WAAR?

In mijn huis in de Merenwijk, Leiden, heb ik een speciaal daarvoor ingerichte bijleskamer. Lesgeven op 1,5 meter afstand en volgens coronarichtlijnen is daar mogelijk. Mocht het vanwege de (corona)maatregelen niet mogelijk zijn om de lessen hier te houden, of vind je het prettiger om op afstand les te krijgen, dan kan dat uiteraard ook. Ik maak dan gebruik van Zoom of Jitsi Meet. 

WANNEER?

We zoeken samen naar een geschikt moment in de week. Bijlessen kunnen plaatsvinden zowel doordeweeks als in het weekend, en soms bijvoorbeeld ook in een tussenuur overdag.

REACTIES VAN LEERLINGEN

“Ik vind de lessen heel leuk en heb ook altijd wel het gevoel dat ik iets heb geleerd.”

“Ze is een hele aardige docent en kan goed lesgeven”

“U bent een ontzettend leuke lerares met veel interesse voor de leerlingen. Mocht ik later in het onderwijs terecht komen dan heb ik nu al een grote inspiratiebron 🙂 Ook uw hulp bij het PWS was héél erg fijn!”

“U kunt goed uitleggen en alles is altijd heel duidelijk en goed georganiseerd.”

TARIEVEN

Ik reken €35 per uur voor individuele bijlessen aan leerlingen van klas 1 tot 5, en € 40 per uur voor leerlingen in klas 6. Voor bijlessen in groepjes reken ik uiteraard een lager tarief per persoon. De lessen worden achteraf gefactureerd via de mail.

CONTACT

Mail mij gerust, of laat hieronder een bericht achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Mail: info@creatieveklassieken.nl

Mocht je geen (snelle) reactie krijgen via dit contactformulier, dan kan het zijn dat het formulier niet goed werkt en dan is het veiliger om een mailtje te sturen.